İnternet habercisi...
   

"Nasıl iş bulunur?" eğitimi

İŞKUR, iş ve meslek seçiminde askerlik mesleğinin de tanıtılması için TSK ve İŞKUR arasında personel istihdamı kapsamında ortak çalışmalar yürütülmesi amacıyla bir protokol imzalandı.

Protokole göre TSK'daki iş ikmanlarına artık İŞKUR sistemi üzerinden ulaşılabilecek. İŞKUR'a başvuranlara TSK'daki iş olanakları ile ilgili olarak da bilgi gidecek.

İş ve meslek danışmanları iş ve meslek seçim aşamasında olan kişilere TSK’da personel istihdam statüleri, özlük hakları gibi alanlarda bilgi verecek.

Terhis Olacaklara Eğitim

Terhislerine iki ay veya daha kısa süre kalan erbaş ve erlere söz konusu Meslek Danışmanları tarafından “İş Arama Becerileri Eğitimi” verilmesi, TSK’nın afiş ve broşürlerinin İŞKUR’un ilan panolarında gösterimi ve İŞKUR tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen “Meslek Tanıtım Günleri”nde askerlik mesleğinin tanıtımı için TSK tarafından personel desteği verilmesi de söz konusu protokolle karara bağlandı.

İŞKUR
03.06.2016 23:01

Personel Alımı Etiketli Diğer Haberler



sayfa1.com bir İnternet habercisidir. Önerilmiş, başkası tarafından hazırlanmış haberleri yayınlamaz, haberlere yorum eklemez. Yayınlanan haberler İnternet gezgini habercilerimizin birinci kaynaktan derlediği haberlerdir. Haber sitelerini gezip, hepsinde aynı haberleri görmek sizi sıkıyorsa, huzurunuzu bozmayacak haberler için, sadece haber için sayfa1.com'a bekleriz.
Ana Sayfa : Gizlilik : Kullanım Şartları : İletişim : Mobil Sürüm